Korjausvastuut
Omataloyhtiö.fi

Korjausvastuut


Kirjoittaja
Viesti
AalTopi
AalTopi
Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)Junior Member (62 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 27, Käynnit: 0
Keskustelemme taloyhtiömme kanssa asunnossamme todetun kosteusvaurion ja viemärivuotojen korjaamisesta. Taloyhtiö on yllättäen muuttanut merkittävästi tehtävän korjauksen tasoa jo meille tiedotetusta. Haluaisimme tietää oikeutemme ja taloyhtiön vastuun tässä asiassa. Tuleeko taloyhtiössä noudattaa samaa korjausperiaatetta mikä on ollut käytössä kosteusvaurion ilmetessä, vai voiko hallitus yksipuolisesti muuttaa korjaustapaa jo ilmoitetusta korjaustavasta poiketen kesken jo suunniteltujen korjausten? Kuinka merkittäviä koko taloyhtiötä koskevia päätöksiä/poikkeuksia taloyhtiön hallitus voi tehdä taloyhtiölle kuuluuvista korjausvastuista ilman yhtiökokouksen hyväksyntää (esim. koskien kosteusvaurioiden korjaamista kosteissa tiloissa.)?
acd123
acd123
New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)New Member (0 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 1, Käynnit: 0

Meillä on käynyt nyt sillä tavalla, että astianpesukoneen vesiletku on vuotanut jo ilmeisesti muutaman viikon vettä astiakaapin alle. Siellä on kastunut betoni ja takaseinä. Astianpesukone ei ole meidän asentama, vaan sen on asentanut / asennuttanut edellinen asukas. Letkuja on tarkisteltu vuositasolla ehkä kerran tai kaksi vuodessa eikä silloin ole vuotoja havaittu.Isännöitsijä tarkastutti hanan, ja se todettiin ehjäksi. Syy vuodosta on taloyhtiön toimesta nyt sitten vieritetty meidän niskaan. Selvää on, että jos tarkastan letkut esimerkiksi tammikuussa ja huomaan vasta kesäkuussa että vettän on vuotanut monta viikkoa niin voinko olla syyllinen tähän? Pitääkö niitä viikottain tarkistella?Taloyhtiö kieltäytyy maksamasta tätä korjausta ja oma kotivakuutuksemme ei kata vaurioituneita rakenteita vaan pelkkiä pintoja. Isännöitsijän mukaan seinä ei myöskään ole taloyhtiön kunnossapitovastuulla, mutta käsittääkseni seinälevyt ovat rakenteita?Onko tästä ideoita kellään, kuka tässä maksaa ja mitä? Kiitos!TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Login

Existing Account
Valikko
Viestit
Maininnat
Haku