Isännöitsijäpalveluiden kilpailutus
Omataloyhtiö.fi

Isännöitsijäpalveluiden kilpailutus


Kirjoittaja
Viesti
Peter
Peter
New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 1, Käynnit: 4
Moikka!

mitä tehdä siinä vaiheessa, kun hallitus on kilpailuttanut kaikki muut taloyhtiön palvelut, mutta isännöitsijää ei suostuta vaihtamaan tai kilpailuttamaan? Minua häiritsee tässä eniten se, että meillä isännöitsijä ei todellakaan ole strateginen hyvä partneri. Laskuttaa osaavat ja isoja summia revitään ihmeellisistä asioista, mutta meillä hallituksen pj ei suostu edes harkitsemaan kilpailutusta. Esim. täällä https://www.isannointiliitto.fi/mita-on-isannointi/asuminen-taloyhtiossa/taloyhtion-hallitus/ sanotaan  

- "varmistaa, että isännöinnillä on riittävästi aikaa ja osaamista taloyhtiön johtamiseen."
- "valvoa ja seurata taloutta."
- "varmistaa, että taloyhtiön johtaminen ja hallinto on isännöintisopimuksen mukaista."
- "vastata siitä, että osakkaille ja asukkaille jaetaan riittävästi tietoa."

ja mielestäni nämä asiat joko eivät täyty tai täyttyvät vähän. Anyway, onko tässä mitään muuta vaihtoehtoa kuin asettua hallitukseen pjksi ehdolla ja omaa fiksumpaa agendaa?
J10156961029
J10156961029
New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 1, Käynnit: 1
Tuskinpa tuollaisessa tilanteessa on enää muuta vaihtoehtoa, kuin nousta kalifiksi itse tai ajaa jotakuta joka haluaa ottaa vastuun. Ei luulisi olevan kovin vaikeaa, jos oman selän takana on kuitenkin asukkaiden kannatus.
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Login

Existing Account
Valikko
Viestit
Maininnat
Haku