Huoltotöiden valvonta
Omataloyhtiö.fi

Huoltotöiden valvonta


Kirjoittaja
Viesti
ASoyHall
ASoyHall
New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)New Member (28 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 16, Käynnit: 0
Taloyhtiössämme huoltotöiden valvonta on läheskokonaan asukkaiden sekä hallituksen kontolla. Isännöitsijän sopimukseen sisältyy valvonta, mutta käytännössä hän on kyseisen tehtävän laiminlyönyt lähes kokonaan. Isännöitsijät voisivat vastata mikä käytäntö heillä on kohteidensa huoltotöiden valvontaan onko se aktiivista vai koostuuko se vain muutamasta pistokäynnistä vuoden aikana. Ikävä totuus on se että jouduimme huoltoyhtiötä vaihtamaan mutta onko osa syynä huonosti tehtyihin töihin myös heikko valvonta ja se että työltä ei vaadittu laatua. Olemme vaihtamassa isännöitsijääkin, mutta huoltoyhtiö vaihtuin kuitenkin ensin... 
J12178352116
J12178352116
New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)
Ryhmä: Jäsenet
Viestiä: 1, Käynnit: 9
Dokumentoi ja kuvaa kaikki virheet ja tuo esille taloyhtiön kokouksessa. Ota esimerkiksi valokuvat kaikista heikosti tehdyistä toimenpiteistä ja teetä kuvista kuvakirja, näin sinulla on hyvät mahdollisuudet tuoda isännöitsijänvaihto esille kokouksessa.
TEE

Yhdistä valitut

Yhdistä valittuihin aiheisiin...Yhdistä etukäteen valittuun aiheeseen...Yhdistä aiheen ID:hen...
Samankaltaisia aiheita

Lukee tätä viestiketjua

Login

Existing Account
Valikko
Viestit
Maininnat
Haku