Yhteydenottopyyntöpalvelu

Omataloyhtiö.fin yhteydenottopalvelun kautta voi jättää yhteydenottopyyntöjä rakennusalan yrityksille heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Samalla lomakkeella voi jättää pyynnön usealle yritykselle yhdellä kertaa.

Avaa alla olevasta yhteydenottovalikosta kohta, jonka tuotteista / palveluista haluat pyytää yhteydenottoa. Rastita haluamasi toimijat. Yritysten edustajat ottavat sinuun yhteyttä. Huom. Yhteydenottopyynnön jättäminen ei velvoita sinua mihinkään.

Kingspan-eristeet

Vanhan kerrostalon energiatehokkuus voidaan nostaa aivan uuteen luokkaan julkisivusaneerauksen yhteydessä. Vaihtamalla vanha eriste saman paksuiseen Kingspan-eristeeseen, rakenteen lämmöneristävyys paranee huomattavasti. Jätä yhteydenottopyyntö Kingspan-eristeiden asiantuntijalle
Julkisivun lisälämmöneristys

Alavus-ikkunat ja -ovet

Laadukkaat, suomalaiset ikkunat ja ovet kotimaiselta valmistajalta.
Alavus-ikkunat ja -ovet

Julkisivun korjaus tiilellä

Onko asunto-osakeyhtiösi julkisivu rapistunut vuosien saatossa? Kestävä ja kokonaistaloudellisesti edullinen korjausvaihtoehto on muurattu julkisivu. Haluatko asiantuntevaa tietoa julkisivusaneerauksesta? Jätä yhteydenottopyyntö
Wienerberger Oy Ab

Lasitukset - Lumon

Parvekelasit antavat parvekkeelle uuden elämän! Lasitettu parveke suojaa huonolta säältä ja ympäristön melu vaimenee lasituksella. Lasitettu terassi tuo luonnon lähemmäksi. Tuoksut, äänet ja vuodenaikojen vaihtelut tulee enemmän osaksi asuintilaa.
Lumon Suomi Oy

Parvekelasien huolto

Kuntotarkastus taloyhtiön parvekelaseihin.
Kuntotarkastus

Visor kaihtimet taloyhtiöön

Visor-kaihtimet huokuvat skandinaavista henkeä. Kaihtimilla korvaat esimerkiksi vanhat sälekaihtimet kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten parveke, terassi tai kotisi sisätilat.
Suomen Visor Oy

Weber rappaustuotteet ja julkisivupinnoitteet

Weberin julkisivuratkaisuissa on otettu huomioon myös energiatehokkuus.
Rappaustuotteet, julkisivupinnoitteet

Maanmittauslaitos - Huonestotietojärjestelmä

Suomessa on otettu käyttöön sähköinen huoneistotietojärjestelmä vuonna 2019, kun huoneistotietojärjestelmää koskeva lainsäädäntö tuli voimaan. Huoneistotietojärjestelmästä vastaa Maanmittauslaitos.
Huonestotietojärjestelmä

Asiantuntijalausunto JuriNetin lakimiehiltä

Pyydä tarjous asiantuntijalausunnosta taloyhtiön käyttöön päätöksenteon tueksi, hinta alk. 300 € (alv. 0 %). Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään.
Lakipalvelut

Juridista konsultointiapua

JuriNet Oy tarjoaa vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. Haluatko juridista konsultointiapua?
Jurinet Oy

Korjauspartnerit Oy

Palvelut taloyhtiöille – hanke- ja toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto
Korjauspartnerit Oy

Lakimies asiantuntijaksi kokoukseen - JuriNet Oy

Pyydä lakimies asiantuntijaksi yhtiökokoukseen tai hallituksen kokoukseen, hinta alk. 300 € (alv. 0 %). Tarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua mihinkään.
Lakipalvelut - JuriNet Oy

Taloyhtiön korjausrakennussuunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Kokonaisvaltainen rakennusprojektin hallinta

Uuden taloyhtiön suunnittelu- ja valvontapalvelut, Doventus Oy

Doventus on luotettava kolmen A:n yritys, joka hoitaa pää-, arkkitehti-, rakennus ja kokonaissuunnittelun sekä projektinjohdon ja valvonnan. Kaikki siis saman katon alta.
Suunnittelu- ja valvontapalvelut

Kuntotutkimus - Puolueettomat kuntotutkimuspalvelut

Jotta oikeanaikaisia päätöksiä tulevissa kunnossapitotoimenpiteistä voidaan tehdä, on aika suorittaa kiinteistössä vähintään kuntoarvio. KT Kuntotutkimus on puhtaasti kuntotutkimuksiin keskittynyt yritys, joten arviot sekä tutkimukset ovat taatusti puolueettomia. Palvelu on asiakaslähtöistä sekä avaimet käteen -periaatteella toimivaa. Tutkimuksista toimitetaan aina selkeä sekä laadukas raportti.
KT Kuntotutkimus Oy

ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home ohjaa joustavasti valaistusta, kaihtimia, markiiseja, lämmitystä ja ilmastointia. Myös ovipuhelin on osa järjestelmää. Lisäksi mukaan voidaan liittää erityyppisiä kodin toimintoja ja hälytyksiä, kuten esimerkiksi vesivuotohälytykset kosteusvahdilla.
ABB-free@home -kodinohjausjärjestelmä

Bosch-ilmanjäähdytin


Bosch-ilmanjäähdytin

Bosch-kiinteistölämpöpumput

Boschilta löytyy energiatehokkaat ratkaisut suurempien rakennusten tai useammista taloista muodostuvien kiinteistöjen kustannustehokkaaseen lämmitykseen.
Bosch-kiinteistölämpöpumput

Fortum kaukolämpö

Fortum tarjoaa kaukolämpöä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.
Fortum kaukolämpö

Fortum Liisi - jatkuva kaukolämmön huolto kuukausimaksulla

Fortum tarjoaa kaukolämpöä ja lämmönjakolaitteisen huoltopalvelua Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella..
Fortum Liisi

Fortum SmartLiving - dynaaminen tapa ohjata talon lämmitystä

Fortum SmartLiving on uudenlainen dynaaminen tapa ohjata talon lämmitystä mittausdataa ja tekoälyä hyödyntäen.
Fortum kaukolämpö

HAATO-, METRO- ja NIBE-lämminvesivaraajat

Lämpimän käyttöveden tarpeet vaihtelevat taloudesta toiseen. NIBE, HAATO ja METRO lämminvesivaraajista löydät ratkaisun kaikkiin kodin ja vapaa-ajanasunnon käyttövesitarpeisiin.
HAATO-, METRO- ja NIBE-lämminvesivaraajat

Koka Oy - etäluettava vedenmittaus


Etäluettava vedenmittaus

Korvausilmaventtiilit

Velco korvausilmaventtiilin termostaatti säätää venttiililautasen avausta automaattisesti ulkoilman lämpötilan mukaan. Velco venttiili on helppo asentaa kesämökistä kerrostaloon. Pyydä edustaja käymään kartoittamassa asoy:si sisäilman laatu.
Suomen Terveysilma Oy

NIBE airHEAT


NIBE airHEAT

NIBE reHEAT - lämmön talteenotto


NIBE reHEAT

NIBEn ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu öljylämmityksen rinnalle säästämään energiaa. Lämmitysjärjestelmän asennus ei vaadi porauksia, vaan ilma-vesilämpöpumppu integroidaan osaksi olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää.
NIBEn ilma-vesilämpöpumput

NIBEn kiinteistömaalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBEn kiinteistömaalämpöpumput

NIBEn maalämpöpumput

NIBEllä on kattava valikoima lämpöpumppuja. Maalämpöpumppuja löytyy eri koko- ja hintaluokissa.
NIBEn maalämpöpumput

NIBEn poistoilmalämpöpumput


NIBEn poistoilmalämpöpumput

Pumppaamot/Capse Oy

Jätevesi-, sadevesi- ja perusvesipumppaamojen katkeamaton toiminta on strategisen tärkeätä kiinteistöissä, joissa ne vaaditaan. Tärkeä osa pumppaamojen ylläpitoa ovat vuosihuoltosopimukset. Säännöllisillä tarkastuksilla ja huolloilla varmistetaan pumppaamojen häiriötön toiminta ja pidennetään pumppaamon elinkaarta.
Pumppaamot

Putkisaneeraus sukittamalla/Capse Oy

Yhä useampi taloyhtiö ja kiinteistön omistaja valitsee viemärisaneeraukseen ekologisesti kestävän, teknisesti edistyksellisen ja modernin sukitusratkaisun. Sukitus on laadukas, nopeasti toteutettavissa, edullinen sekä ympäristö- ja asukasystävällinen menetelmä. Sukituksessa saneerataan vanhat, rikkoutuneet ja saumoistaan tihkuvat viemärit uudenveroiseen kuntoon.
Putkisaneeraus sukittamalla

SafeDrying-järjestelmät

SafeDrying-järjestelmällä kuivatus onnistuu niin korjaus- kuin uudiskohteissakin, joissa rakennusmateriaalina on betoni, tiili tai harkko. Sen avulla voidaan kuivata ja pitää kuivina rakenteellisista kosteusongelmista kärsiviä rakenteita, lyhentää uudiskohteiden rakennusaikaa sekä lisätä rakenteiden vikasietoisuutta mahdollisten kosteusongelmien varalta.
SafeDrying

Wattinen - Älykäs kerrostalokotien lämmityksensäätäjä

Wattinen on DNA:n markkinoille tuoma kerrostalojen älykäs lämmityksensäätäjä, joka mittaa taukoamatta huoneiden lämpötiloja sekä säätää automaattisesti kerrostalokotisi lämmityksen elämänrytmiisi ja asumistottumuksiisi sopivaksi vähentäen näin huonekohtaisesti turhaa energiankulutusta. Wattinen on toistaiseksi pääasiassa tarjolla pääkaupunkiseudun kerrostaloihin.
Wattinen Oy (DNA)

AKOwall-elementit ja valmisperustukset

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy tuottaa markkinoille AKOwall-väliseinäelementit, joilla saadaan helposti vesieristysvalmista kivirakenteista väliseinää jo talonrakennuksen runkovaiheessa. Lisäksi yrityksen valikoimiin kuuluvat muun muassa sähköautojen latausasemille soveltuvat valmisperustukset.
AKOwall-elementit ja valmisperustukset

Isodrän - salaojittava lämmöneriste

ISODRÄN® -rakenne koostuu salaojituksesta, kapillaarisuuden katkaisusta ja lämmöneristyksestä.
Muottikolmio Oy

Karanttia-väestönsuojat


Väestönsuojat

Taloyhtiön huoltomaalaus

Onko teidän taloyhtiöönne aika toteuttaa huoltomaalaus? Varaa tästä taloyhtiön maksuton maalauskartoitus.
Sorcolor Oy

Vesivek salaojaremontit

Vesivek tekee nyt myös takuu varmoja salaojaremontteja. Asennustakuu on viisi vuotta ja materiaalitakuu putkistolle 30 vuotta. Salaojaremontti hoidetaan aina pihan istutuksia ja laatoituksia myöten siistiksi.
Vesivek salaojaremontit

Pihatuotteet ja ketokatot

Pihan tulee olla sekä viihtyisä että toiminnallinen. Ako Garden -tuoteperheestä löytyvät betoniset pihakivet, kiviainekset, luonnonkivet kuin ketokatotkin. Kysy lisää ja pyydä tarjous!
AKO Garden

Pyykinkuivatusjärjestelmä

Pesutuvan Velco-järjestelmässä lämmin käyttövesi luovuttaa kennostoon lämpöä, joka puhalletaan kuivaushuoneeseen säästäen energiaa. Pyydä asiantuntija paikalle kertomaan lisää.
Velco-pyykinkuivausjärjestelmä

ABB - Sähköauton latauspiste

Henkilöautoliikenteen sähköistyminen on myös Suomessa kiihdytyskaistalla. Siksi tuleviin ja oleviin asunto-osakeyhtiöiden pihalla/kiinteistön seinässä pitäisi olla sähköauton latauspiste.
ABB - Sähköauton latauspiste

ABB asennuskalusteet

Toimintavarmat, turvalliset ja helposti asennettavat ABB:n asennuskalusteista löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu.
sähköasennuskalusteet

ABB NäpsäSMART-sähkökeskukset

ABB:n NäpsäSMART-mittauskeskuksia voidaan käyttää sekä rakennusaikana että jättää valmiiseen rakennukseen.
sähkökeskukset

ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-free@home on helppokäyttöinen järjestelmä kodin ohjausten automatisointiin - valaistus, lämmitys, ilmastointi, kaihtimet, ovipuhelin, tilanneohjaukset sekä järjestelmän toiminta.
ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä

ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

ABB-Welcome-tuotteilla voi helposti toteuttaa juuri sopivan ovipuhelinjärjestelmän lisätoimintoineen kaikkiin kohteisiin.
ABB-Welcome-ovipuhelinjärjestelmä

DNA Netti taloyhtiöille

Taloyhtiöasiakas saa DNA Netin tuntuvalla hintaedulla. Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluvan perusnopeuden.
DNA Netti taloyhtiöille

Huippuenergia Oy

E-Kartoitus®- palvelu on taloyhtiöille suunnattu asiantuntijapalvelu sähköauton latausmahdollisuuksien selvittämiseksi. Selvityksestä syntyvä raportti toimii taloyhtiön päätöksenteon tukena ja antaa puolueettoman lausunnon parkkipaikan kunnosta ja kapasiteetista.
E-kartoitus

KNX-taloautomaatio kiinteistön ohjaukseen

Kysy lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö.
ABB

LedStore

LedStoren valaistussuunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa on valoa riittävästi. Haluatko ilmaisen konsultaation tai edullisen suunnitelman?
Lamppukauppa Led Store Oy

PLUGIT sähköautojen latausratkaisut

Sähköautojen latausratkaisuja omakotitaloihin tai taloyhtiöoille.
Plugit

SofelTech OY

SofelTech Oy tarjoaa tuotekehitys-, suunnittelu-, valmistus- ja alihankintapalveluita sekä projektin osa-alueina että "avaimet käteen" -tuotteina yrityksille.
SofelTech Oy

WAGO - Lattakaapelijärjestelmä

WAGO Lattakaapelijärjestelmä on helppo, vaivaton ja joustava ratkaisu sähköauton latausvalmiuden järjestämiselle taloyhtiössänne – oli kyseessä sitten sähköauton lataus kerrostaloon tai rivitaloon.
Lattakaapelijärjestelmä sähköauton lataukseen

WINSTA pistoliitinjärjestelmä

Aikaisemmin laitteiden kotelot rakennustekniikassa tuli räätälöidä sopimaan pistoliitettäviin liittimiin (esim. napsautettavat liittimet), samalla kun johdotus tehtiin manuaalisesti. WINSTA® yhdistää rakennuksen kaikki sähkökomponentit: Pistoliitettävä liitäntäjärjestelmä muodostaa sähköliitännän virtalähteestä ja jakelun sähkökuormiin, mukaan lukien myös tiedonkäsittelyn.
WINSTA pistoliitinjärjestelmä

Vesitehokkuuden asiantuntija: vedenmittausjärjestelmä

Markkinoiden älykkäin laite pienentää asukkaiden laskuja, säästää etäluettavuudessaan isännöitsijän aikaa, tarjoaa ammattilaisille teknistä tukea kautta linjan ja on kiinteistösijoittajalle elinkaarikustannuksiltaan edullisin valinta.
Smartvatten Oy

Vieser-lattiakaivot

Laadukkaat lattiakaivojärjestelmät ja tyylikkäät kannet - jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!
Lattiakaivot

Weber Linjasaneeraus

Kun linjasaneeraus on suoritettava, se kannattaa heti tehdä mahdollisimman kustannustehokkaasti ja kestävästi.
Linjasaneeraus

Liune-väliovet

Liune Door on kotimaisen mitoituksen mukainen liukuva väliovi. Liukuovikokonaisuudessa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa lisätilaa asumiseen 1-3 neliötä.
Aulis Lundell Oy

Poroton-kennoharkkotalo

Massiivisen, tiilirunkoiseisen pientalon rakentaminen suurikokoisilla harkoilla on nopeaa. Valmis ulkoseinä syntyy kertatyöstöllä ilman raudoituksia tai lisäeristekerroksia. Runko rakentuu kennorakenteisista massiiviharkoista ja valmiin ulkoseinän eristeenä toimii pelkästään kennojen sisällä oleva ilma.
Wienerberger Oy Ab

Muuratut Terca-tulisijat

Tiilestä muuratun tulisijan hyvä lämmönvaraus perustuu materiaalien lisäksi sen kokonaismassaan. Alhaisen pintalämpötilan vuoksi tiilestä muurattu tulisija luovuttaa lämpöä hitaasti ja pitkään. Kiinnostaako sinua tiilestä tehty tulisija? Jätä yhteydenottopyyntö.
Wienerberger Oy Ab

JNT Nollge - langattomat olosuhdemittalaitteet


JNT Nollge - langattomat olosuhdemittalaitteet

Turner autotallinovet

Turner autotallinovet ovat luotettava ratkaisu. Turvalliset sekä energiatehokkaat autotallinovet on saatavilla myös avaimet käteen -toimituksena.
Turner Group Oy

BMI Ormax -Tiilikatto

Tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön. Täydellinen kattotoimitus on helppo ja varma ratkaisu kiinteistön katon uusimiseen.
Ormax Monier Oy

Katepal-bitumikate

Bitumikatto näyttää parhaat puolensa vaihtelevassa ilmastossa. Kate toimii kosteusteknisesti oikein, kun se asennetaan kunnon alustalle. Tuotemallisto on laaja.
Bitumikatto

Kattoturvatuotteet

Tikkaat, lumiesteet ja kattosillat ovat merkittävä kiinteistön turvallisuustekijä. Valitsemalla SFS-sertifioituja tuotteita - kuten Vesivek tuotteet - varmistat tuotteiden riittävän lujuuden lisäksi myös sen, että pintakäsittely on tehty kestämään.
Vesivek Oy

KerabitPro Bitumikattoremontit

Kokemusta bitumituotteiden asentamisesta Suomessa jo vuodesta 1910 – parasta pohjolan vaativiin olosuhteisiin!
KerabitPro Bitumikattoremontit

Sadevesijärjestelmät kuntoon

Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Vesivekin sadevesijärjestelmä on kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu. Tilaa kartoituskäynti!
Vesivek Oy

Vesivek-kattoremontit

Katto on kotisi tärkeimpiä rakenteita, pidä siitä hyvää huolta! Toimivan katon tulee täyttää kolme funktiota: sen tulee olla vesitiivis, turvallinen sekä tuuletuksen tulee toimia.
Vesivek-kattoremontit

Liftinstituut Nordic Oy

Liftinstituut Nordic tarjoaa kiinteistönomistajille, isännöitsijöille ja asunto-osakeyhtiöille hissien, liukuportaiden ja nosto-ovien tarkastuksia ja niiden turvallisuuteen liittyviä palveluita.
Hissitarkastuspalvelut

Velco APT-laitteisto

Velco APT-laitteisto aiheuttaa alapaineen alapohjassa ja poistaa kosteuden sekä hajut alimmaisen kerroksen asunnoista sekä käytävistä.
Suomen Terveysilma Oy

Olet pyytämässä yhteydenottoa seuraavista tuotteista / palveluista:
 

Tarkista tiedot ja lähetä yhteydenottopyyntö


Hanketiedot
kk
vuosi 20
Yhteystiedot

@
Taloyhtiön tiedot
Hyväksyn palvelun käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.


Antamanne tiedot välitetään yllämainituille tahoille jatkokäsittelyyn. Jokainen tarjoaja on vuorollaan yhteydessä pyyntönne käsittelemiseksi.

Odota, ladataan...

Tietoja siirretään palvelimelle. Ole hyvä ja odota.